Deze week verschenen de volgende artikelen op

Out mijn Keuken:

 

3 x hangop

Recept | 3 x Verwen Hangop

3 x Hangop anders dan anders Hangop  is echt iets van vroegàh. Ik herinner mijn een logeerpartij bij mijn oma waar ik deze heerlijke hangop met beschuit en aardbeien at. Ik heb het helemaal herontdekt en er staat bij mij in de koelkast dus regelmatig een litertje yoghurt uit te lekken. Traditioneel eet je het met fruit als aardbeien, frambozen …

Lees hier verder ...

---
Meet the foodblogger - ikook ua

Meet the Foodblogger | Lai Wah van ikook.nu

Meet the Foodblogger - Ikook.nu In de rubriek 'Meet the Foodblogger' stel ik collega foodbloggers aan je voor. Want je had het vast al geraden: ik ben bij lange na niet de enige eetschrijver. Er staat zoveel leuks en lekkers online en ik vind het heel erg leuk om de mensen achter de teksten en foto's eens aan je voor …

Lees hier verder ...

---
geitenmelk panna cotta met cajeta karamelsaus recept

Recept | Geitenmelk Panna Cotta met Cajeta

Panna cotta van geitenmelk met cajeta Geitenmelk of geitenyoghurt kan dé ideale zuivelvervanger zijn voor mensen met een koemelk allergie, maar het is ook gewoon hartstikke lekker! Voor deze bijzondere panna cotta van geitenmelk en cajeta heb ik de geitenmelk van Betsie's Geitenzuivel gebruikt, die onder andere bij Albert Heijn, DekaMarkt en Hoogvliet te koop is. Ik heb de volle variant …

Lees hier verder ...

---
gnocchi met paprikasaus en gorgonzola

Recept | Gnocchi met paprikasaus en gorgonzola

    Gnocchi met paprikasaus en gorgonzola Gnocchi is het allerlekkerst als je het zelf maakt. Ik heb je vorig jaar al eens laten zien hoe ik dat doe, met aardappelen, bloem en Parmezaanse kaas. Klik op de foto hier links voor het recept. Het is echt leuk om het eens te proberen, zeker in de komende herfstvakantie met je …

Lees hier verder ...

---
superdiners - David Bez

Boekbespreking | Superdiners - David Bez

Superdiners - David Bez David Bez is geen kok, maar wel een liefhebber van lekker en goed eten. Daarnaast is hij Italiaan en dat zegt ook al heel veel. Superdiners is de derde titel in de 'super' serie die in Nederland bij uitgeverij Good Cook is verschenen. Eerder verschenen Supersalades en Superstarters. Alle drie de boeken zijn op dezelfde wijze …

Lees hier verder ...

---
Kipgehaktballetjes met orzo

Recept | Kipgehaktballetjes met orzo

Kipgehaktballetjes met Orzo Wist je dat je kipgehakt heel makkelijk zelf kunt maken? Zeker als je een keukenmachine hebt is dat doodeenvoudig. Ik gebruik voor kipgehakt graag een mengsel van kipfilet en kipdijfilet, maar je kunt ook kiezen voor één van beide. Snijd het vlees in blokjes en maal het fijn in je keukenmachine. Simpeler wordt het niet! Daarna kneed …

Lees hier verder ...

---
Koolrolletjes in kaassaus

Recept | Koolrolletjes in kaassaus

Koolrolletjes in kaassaus Groene kool (ook wel savooiekool) is momenteel weer volop verkrijgbaar en weet je niet zo goed wat je ermee moet doen, probeer dan deze heerlijk koolrolletjes eens. Mijn versie is geïnspireerd op een recept van Hilde van Slowfoody. In de aflevering van Meet the Foodblogger met Hilde noemde ze de koolrolletjes als een recept dat veel over …

Lees hier verder ...