Hieronder heb ik uitgeschreven hoe je dit gerecht maakt. Probeer het eens en laat je me dan weten wat je ervan vindt?
Hoisin garnalen met rijst en roerbak groente
Gebakken garnalen met hoisin saus. Serveer met bijvoorbeeld rijst een roergebakken groenten.
Ingrediënten
- 450 gram reuzengarnalen
- 60 ml hoisin saus
- 1 el rijstazijn
- 2 tl sojasaus
- zout
- peper
- scheutje olijfolie
- bieslook
- handje pinda's fijngemalen
Werkwijze
Pel de garnalen en bestrooi ze met peper en zout. Meng de hoisin saus goed met de rijstazijn en de sojasaus en zet apart tot gebruik.
Verhit een scheutje olijfolie in een hapjespan en bak hierin de garnalen in korte tijd gaar. Giet de saus erbij, roer het erdoor en warm het geheel even goed door.
Serveer het met rijst en gewokte groenten. Bestrooi ze eventueel met fijngesneden bieslook en fijngemalen pinda's.
Dit artikel kan affiliate links bevatten. Voor meer informatie hierover zie de disclaimer.