Tagliatelle met kip en amandelen

hoofdgerechten pasta Tagliatelle met kip en amandelen

Tagliatelle al pollo e mandorle ≈

Hoe mooi klinkt dat!

Voor vier personen heb je nodig:


gehakte amandelen

gehakte amandelen

Tagliatelle met kip en amandelen

Tagliatelle met kip en amandelen

Zet een pan met ruim water en zout op om de pasta in te koken en breng het aan de kook. Smelt de boter in een pannetje en fruit hierin de fijngesneden sjalot vijf minuutjes op laag vuur. Snijd de kip in kleine stukjes en bak dit een paar minuutjes met de sjalot mee. Voeg dan de wijn toe en laat de alcohol verdampen. Hak de amandelen in grove stukken en voeg het toe aan de kip. Voeg dan de room toe en breng het aan de kook. Laat dit ongeveer 10 minuten op laag vuur pruttelen en roer het af en toe even door. Kook intussen de tagliatelle gaar, giet af en laat even uitlekken. Rasp de Parmezaanse kaas. Voeg dan de pasta bij de saus, meng het goed door elkaar en bestrooi het met de Parmezaanse kaas. Maak er een frisse groene salade bij.


Tagliatelle met kip en amandelen en een groene salade

Tagliatelle met kip en amandelen en een groene salade

Print Friendly, PDF & Email

Dit vind je vast ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge