Online shoptips week #19

Shoptips

De supermarkt is voor veel mensen nog de enige fysieke winkel die ze regelmatig bezoeken en ook daar komt steeds meer verandering in. Ik winkel voor de praktische dingen al jaren online en ga voor de gezelligheid de stad in. Ook mijn dagelijkse boodschappen thuis laten bezorgen doe ik steeds vaker. Ik hoef er dan niet mee te zeulen en het scheelt me een hoop tijd. Op deze plek tref je vanaf vandaag iedere week een online shoptips lijstje aan. Hier houd ik je op de hoogte van aanbiedingen, nieuwe producten en boeken op culinair gebied. 

Altijd de bezorgservice van Albert Heijn al eens willen proberen? Als nieuwe klant kan dat nu een maand lang gratis met de code PM17.

Voorwaarden: 

  • je eerste bestelling moet geplaatst worden voor of op 13 mei 2017;
  • je hebt niet eerder gebruikgemaakt van de AH bezorgservice;
  • je vult aan het einde van je bestelling de code in en je korting wordt automatisch verrekend.

Heb je al eerder gebruikgemaakt van de Albert Heijn bezorgservice? Dan kun je, als je een beetje handig shopt, toch gebruikmaken van gratis bezorging. Deze week kan dat als je één van deze twee producten meebestelt:

  • Grolsch Radler 2.0%/0.0% six-packs of
  • Yakult 7-pack

én kiest voor bezorging op woensdag, donderdag of zaterdag.

 

Zondag is het moederdag! Bol.com heeft allerlei leuke kookcadeau’s in de aanbieding voor culimoeders. Wat dacht je bijvoorbeeld een sushimaker of een vijzel van Jamie Oliver. Verder verkoopt Bol natuurlijk ook kookboeken te kust en te keur. Een aantal van de boeken van één van mijn kookhelden (de Australische Donna Hay) zijn momenteel in de aanbieding, dus ga snel even kijken!

Moederdag

Ook fonQ.nl heeft een aantal mooie aanbiedingen. Dus zoek je nog een leuk cadeautje voor moederdag, ga dan vooral even rondneuzen. Op de ‘koken en tafelen‘ pagina van de website vind je er alles over.

Fonq.nl

En dan nog een paar tips voor pas verschenen kookboeken. Ramon Beuk en Rutger Verhoeff schreven ‘Lekker Beter’. Ik mocht bij de feestelijke uitreiking van het boek aanwezig zijn en je leest er binnenkort wat meer over. Verder vind ik de boeken van Chicks love Food altijd een aanrader en Souq staat ook hoog op mijn verlanglijstje. Op Bol.com vind je inkijkexemplaren.

Dit artikel bevat affiliate links. Voor meer informatie hierover zie de disclaimer.
Eventuele productfoto’s zijn embedded vanaf de onlineshop die is genoemd. Teksten zijn van Esther Out.
De vintage foto in de uitgelichte afbeelding komt van Pixabay.
©Out mijn Keuken 2017

Print Friendly, PDF & Email

Dit vind je vast ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge